fbpx

Mindset & structuur

Wij Nederlanders hebben al snel het gevoel dat het to much is wat we doen. Je wilt niet spammen en misschien is het eigenlijk wel helemaal niets voor jou! Maar als je een bedrijf runt, een gezond bedrijf dat je ook wil laten groeien, meer zichtbaar wilt zijn, nieuwe klanten wilt aantrekken. Dan MOET je communiceren. 

Het gaat niet om de hoeveelheid, maar om de kwaliteit en structuur die je aanbrengt. Je kunt beter 1 keer per week een goede post plaatsen, dan 7 dagen per week zomaar wat. Los van dat het veel tijd kost (die je eigenlijk niet hebt), is het voor je lezers of volgers lastig om een verwachting te hebben. En wij mensen hebben regelmaat en een duidelijke verwachting nodig. Zo zitten we nu eenmaal in elkaar.

Maar het moet wel bij je passen. Als het niet bij je past en je bent geforceerd aan het communiceren. Dan voelen en zien mensen dat. Dan werkt het juist averechts. Daarom deze eerste les ‘Mindset’, om voor jezelf te behalen wat voor jou werkt en wat niet. Waar je klant zit en wat voor content je gaat inzetten.

Deze les bevat 5 opdrachten om tot een structuur te komen voor je contentplanning.