fbpx
Funnel Succes Formule

Een bedrijf dat vóór je werkt

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
297

Welkom bij de Funnel Succes Formule

Gefeliciteerd, jij bent nu klaar voor Funnel Succes!

De term “funnels’ ken je inmiddels wel, maar hoe zorg je dat je het snel en efficiënt inzet? Daar ga ik je in dit programma stap voor stap in meenemen, zodat jij weet hoe het werkt, hoe je het kunt inzetten voor je bedrijf en het MEGAsuccesvol maakt.

Om funnels succesvol in te zetten zodat je bedrijf gaat groeien, moet je namelijk weten hoe het werkt en is het belangrijk dat je doelgericht te werk gaat. De “Funnel Succes Formule” is een werkwijze waarbij je in kleine stapjes, in de juiste volgorde groeit in het proces en groeit in succes.

 

In dit programma komt aan bod:

 

Focus en strategie; funnels of e-mailmarketing is namelijk een onderdeel van je bedrijfsstrategie, het is dus belangrijk om te bepalen wat je ermee wilt bereiken. Maar niet alleen dat, want ook jij, je klant en je aanbod zijn de fundering waar jij je bedrijf én funnels op gaat bouwen.

Verkoopproces; de key van succes is weten wat je doet en waarom je dat doet. Daarom gaan we eerst wat dieper in op het verkoopproces en leg ik je uit hoe je met marketing hierop inspeelt.

Basisinstellingen; om meteen met de deur in huis te vallen en het maar ‘achter de rug’ te hebben, gaan we meteen de basisinstellingen in ActiveCampaign inrichten.

Leer alles over ActiveCampaign; wat kun je er mee, hoe werkt het en aan de slag maar. Van contacten importeren, lijsten aanmaken tot automations inrichten.

Verschillende funnels; ontdek en leer wat voor soorten funnels er zijn en ga deze stap voor stap inrichten.

Beoordeel & verbeter; leer je hoe je funnels kunt beoordelen en van daaruit kunt optimaliseren. Optimaliseren is essentieel voor succes!

Heb je vragen, laat het me weten door te mailen naar support@marqetinge.nl., stel ze op werkdagen tussen 10.00 en 11.00 uur in de chat of in de Marqeting Academy Club op Facebook.

Dus let’s go!